Jak wychowywać wnuki. Poradnik dla wszystkich babć i dziadków

Nowe wydanie najpopularniejszej książki kucharskiej dla rodziców!
Chcesz, aby Twoje dziecko jadło nie tylko chętnie, ale też różnorodnie i zdrowo?
Niezależnie od tego, czy masz doświadczenie w gotowaniu, czy dopiero zaczynasz kucharską przygodę, razem z dzieckiem możecie cieszyć się smacznymi posiłkami na każdym etapie rozszerzania diety.
W tej domowej książce kucharskiej znajdziesz:
- Przepisy, które możesz zastosować od samego początku rozszerzania diety, i takie, które zasmakują starszemu dziecku i rodzicom
- Potrawy tradycyjne, a także wegańskie, bezglutenowe czy bez nabiału
- Pomysły na smaczne śniadania i obiady oraz dania, które możesz zabrać ze sobą na wycieczkę
- Pyszne desery, które – jeśli chcesz – możesz przygotować bez dodatku cukru.
Każdą z tych potraw przyrządzisz szybko i łatwo z dostępnych składników. Odkryj radość gotowania razem z dzieckiem. Smacznego!
O autorkach: Joanna Anger – psychodietetyczka, pedagożka, mama Alicji i Zuzi; Anna Piszczek – pedagożka, mama Antka i Toli – edukatorki żywieniowe, propagatorki metody BLW. Są autorkami kilku bestsellerowych książek kucharskich.
Darmowa dostawa
dla zamówień powyżej 199 PLN
Wsparcie klientów
odpowiemy na wszelkie pytania
Gwarancja jakości
Zaufało nam wielu klientów
Bezpieczne płatności
online