Wczytuję dane...

Szkoła piekarnictwa. Le Cordon Bleu. 80 przepisów na chleb i wypieki cukiernicze

Model:  30819296
średnia: 0.0  ocen: 0
Ten produkt nie ma jeszcze ocen
Produkt dostępny!
21 szt.
80,33 PLN

W tym przepięknie wydanym albumie najlepsi szefowie kuchni prezentują przepisy na bagietki, chleby żytnie, orkiszowe czy razowe, ciabatty, brioszki, rogaliki i wiele innych piekarniczych wypieków. Prestiżowa szkoła Le Cordon Bleu odkrywa przed Czytelnikiem wszystkie techniki przygotowania i wypiekania chleba! W książce zebrano receptury na pieczywo z całego świata, nie brakuje też praktycznych porad dotyczących różnych metod wyrabiania i formowania ciasta. Dodatkowo przepisy opatrzono zdjęciami prowadzącymi adeptów piekarnictwa krok po kroku aż do pysznego bochenka.

Odbiorcy:

– osoby, które uwielbiają wszelkiego rodzaju pieczywo

– wszyscy, którzy chcą poznać techniki przygotowania we własnej kuchni wyśmienitych wypieków piekarniczych

– a także osoby, które poszukują szerokiego wyboru przepisów na: domowe rogaliki, ciabatty, brioszki czy bagietki, aż po różnego rodzaju chleby

Dlaczego warto sięgnąć po tę książkę:

– zawiera ponad 80 najlepszych przepisów sygnowanych przez elitarną szkołę Le Cordon Bleu

– wszystkie przepisy są opatrzone pięknymi fotografiami

– dodatkowo szefowie kuchni dzielą się z Czytelnikiem swoimi poradami

– zawarte w książce przepisy gwarantują przygotowanie wyjątkowo smacznego pieczywa


Autor: Opracowanie zbiorowe
Data premiery: 2024-03-04
Strony: 320
Rodzaj: Książki
Okładka: Twarda
Format: 285x235x25
Zalecany przedział wiekowy: +
Darmowa dostawa dla zamówień powyżej 199 PLN

Darmowa dostawa
dla zamówień powyżej 199 PLN

Wsparcie klientów odpowiemy na wszelkie pytania

Wsparcie klientów
odpowiemy na wszelkie pytania

Gwarancja jakości Zaufało nam wielu klientów

Gwarancja jakości
Zaufało nam wielu klientów

Bezpieczne płatności online

Bezpieczne płatności
online